Galerii: «alpinistid» remondivad Postimehe logo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal võis näha Postimehe maja fassaadi ülaservas ebaharilikku askeldamist, kui kaks alpinismivarustusega töömeest olid end köitega üle katuseserva vinnanud, et parandada Postimehe suure sinise logo katkiläinud pleksiklaasist detail.

Nagu ütles välireklaame ehitava MR Stuudio esindaja Raivo Männik, võtsid alpinismialase ettevalmistusega töömehed juba eile ära logo «S»-tähe talvistes tormituultes purunenud kaane.

Täna loodeti vanadest tööjoonistest leitud mõõtude järgi lõigatud uus kaas paigaldada, kuid ootamatult selgus, et logokonstruktsiooni tegelikud mõõdud erinevad tööjoonistes toodutest ja uus detail ei sobinud.

Nii otsustasti lõigata uus detail reaalse šablooni järgi, milleks võeti täna maha logo teine «S»-täht.

Nüüd tuleb MR Stuudio inimestel veel kord käia ühe maaletooja laos, et tuua juurde vajalikku tooni pleksiklaasi, mis logo värviga täpselt ühtib. «Sellist tooni palju ei kasutata,» ütles Männik, et sobivat materjalivaru neil oma töökojas võtta ei ole.

Praeguse seisuga peaks siis homme logo tähed saama endale õiged kaaned ning linnarahvas saab jälle õhtusel ajal valgustatud Postimehe sinist logo kesklinna siluetis silmata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles