Apple Pay jõudis Venemaale

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple Inc. COO Jeff Williams discusses the Apple Watch during a media event in San Francisco, California, U.S. September 7, 2016.  REUTERS/Beck Diefenbach
Apple Inc. COO Jeff Williams discusses the Apple Watch during a media event in San Francisco, California, U.S. September 7, 2016. REUTERS/Beck Diefenbach Foto: Beck Diefenbach/REUTERS

Tehnoloogiaettevõte Apple teatas, et viis oma makseteenuse Apple Pay Venemaa turule, kirjutab Reuters.

Apple´i poolt 2014. aastal loodud teenus hakkab Venemaal toimima partnerite Sberbank ja Mastercard abil. Venemaast saab ühtlasi kümnes riik maailmas, kus on võimalik Apple Pay kaudu maksta.

Apple Pay on makse- ja nn digitaalse rahakoti teenus, mis lubab veebikeskkondades ning nutiseadmete vahendusel kaupade ja teenuste eest tasuda. Apple Pay´d on võimalik kasutada nutitelefonidest iPhone 6, 6S, SE ja hilisemate mudelite vahendusel, tahvelarvutitest toetatakse iPad Air 2 ja iPad Prod. Samuti on võimalik maksta nutikella Apple Watch vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles