Viimsi ja Grand Rose spaa omanik võtab üle Meresuu spaahotelli

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meresuu spa
Meresuu spa Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinn Viimsi Spa ja Kuressaare Grand Rose spaahotelli operaator alustab 14. oktoobril Narva-Jõesuu Meresuu spaa ja hotelli opereerimisega, jätkates ettevõtte tegevust senisel kujul ja mahus.

«Neljapäeval sõlmitud lepingu kohaselt võtab Tallinn Viimsi ja Grand Rose Spa omanikfirma oktoobri keskpaigast üle Eesti ühe populaarseima – Meresuu – spaa ja hotelli opereerimise,» lausus SPA Tours OÜ osanik ja juhatuse liige Kalle Kuusik.

Kuusiku sõnul jätkab uus operaator Meresuu tegevust senistel alustel koos praeguse personaliga.

«Lõppenud suvehooaeg kujunes edukaks ja eelbroneeringud sügistalviseks perioodiks on head ning oleme veendunud, et Meresuu on ja jääb üheks populaarseimaks spaaturismi sihtkohas Eestis,» lisas ta.

Kuusik märkis, et Meresuu arendamisel saab Viimsi ja Kuressaare Grand Rose spaahotelli operaator kasutada oma olemasolevaid turunduskanaleid.

Meresuu Spa & Hotel on Narva-Jõesuus tegutsev 109 toaga spaahotell. Tallinn Viimsi SPA on 110 toaga spaa- ja hotellikompleks Viimsi poolsaarel, Grand Rose SPA Hotel on 66 toa ning spaa- ja saunakeskusega hotell Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles