Peaministri kodu on müügis (3)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas
Peaminister Taavi Rõivas Foto: Liis Treimann

Taavi Rõivas müüb kinnisvaraportaalis maakleri vahendusel 289 000 euro eest enda Tallinnas Wismari tänaval asuvat majaosa.

Kinnisvaraportaali üles pandud müügikuulutusest saab teada, et viietoalise värskelt renoveeritud ja läbi kahe korruse ulatuva korteri siseviimistluses on kasutatud palju puitu ja kivi, põrandale on laotud tammeparkett, vannitoas on uuel omanikul võimalus veemõnusid nautida kivimassist vannis ja palju muud, vahendab Äripäev.

Natuke üle 90ruutmeetrise elupinna, mille ostmiseks võttis Rõivas mõni aasta tagasi Danske Bankist eluasemelaenu, põhiline kommunaalkulu on kuulutuse põhjal elekter, millele kulub vastavalt aastaajale 70-270 eurot kuus. 

Rõivas müüb majaosa anonüümselt, kuna kinnisvaraportaalis on kontaktisikuks märgitud maakler. Peaministri meedianõunik Äripäeva kommentaarisoovile ei vastanud.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles