Taxify laienes Kiievisse

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetusel on Taxify teenusehinnad tunduvalt kõrgemad.
Aastavahetusel on Taxify teenusehinnad tunduvalt kõrgemad. Foto: Aivar Pau

Eestimaine takso ja sõidujagamise mobiilirakendus Taxify avas tänasest oma teenuse 200 autojuhiga Ukraina pealinnas Kiievis. Taxify tegutseb tänasest 21 linnas ja 14 riigis.

«Kiievis elab 3 miljonit inimest ja pindala poolest on linn Tallinnast 5 korda suurem. Erinevalt Eestist tellivad üle 90% inimestest endiselt taksot dišpetserkeskuste kaudu. Kiievis on üle 20,000 takso ja sarnaselt teiste ida-Euroopa riikidega on taksode kvaliteet väga kõikuv ning vaid üksikud taksod aktsepteerivad kaardimakset,» selgitas ettevõte pressiteates.

Taxify alustas Kiievis tegevust 200 autoga - autopargis on litsentisiga taksod ja sõidujagamist tegevad eraisikud. Kõik juhid ja autod on läbinud Taxify poolt põhjaliku taustakontrolli ja koolituse. Taxify soovib uuendusliku tehnoloogia, rangete kvaliteedistandardite ja reitingute süsteemi abil pakkuda klientidele kindla kvaliteediga teenust ning kaardimakset.

«Ukraina on väga suur turg ja oleme sinna laienemist kaalunud juba mõnda aega. Taxify jaoks on tegemist huvitava väljakutsega, sest kohalikud taksod sõidavad enamasti fikseeritud kokkuleppehindadega ja mitte taksomeetriga, nagu mujal Euroopas on tavaks,» kommenteeris Taxify arendusjuht, Martin Villig.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine idufirma, mis arendab ülemaailmset taksode ja sõidujagamise mobiilirakendust. Taxify tegutseb 21 linnas 14 erinevas riigis ja firmas töötab üle 50 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles