Pokémon Go kaotas populaarses äpipoes liidrikoha

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokémon Go mäng. Foto on illustratiivne.
Pokémon Go mäng. Foto on illustratiivne. Foto: MARK KAUZLARICH/REUTERS

Soomlaste Clash Royale kukutas pärast 74 päeva tipus püsimist Apple'i äppide poe troonilt suve hakul populaarseks saanud Pokémon Go mängu.

Viimastel kuudel üle maailma väga populaarseks saanud liitreaalsuse mäng kaotas teisipäeval oma positsiooni Apple'i rakenduste poes, vahendab Wall Street Journal. Seda ei aidanud ära hoida ka Nintendo eelmisenädalane otsus tulla välja peakomplektiga, mis peaks mängu mängimist lihtsustama.

Troonilt tõukas Pokémon Go Soome mängude tootja Supercelli võitlusmäng Clash Royale, mille populaarsuse kasvule aitas muuhulgas kaasa ka uus turniiripidamise viis, uued virtuaalsed maiuspalad ja olemasolevate toodete allahindlused. Sellega kasvatasid äppi poe kasutajad taas Clash Royale'i päevast müügitulu, mis praktiliselt kolmekordistus, ulatudes nüüd miljoni USA dollarini. 

Hoolimata esikoha loovutamisest Apple'i äppide poes, jääb Pokémon Go jätkuvalt kõige enam allalaaditavaks mängus Google Play poes, kus veel kolmapäevase seisuga oli Clash Royal alles neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles