Leedulased ostsid reisikorraldaja GoAdventure

Adele Johanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoAdventure
GoAdventure Foto: Mihkel Maripuu

Leedu kapitalil põhinev lennundussektori valdusühing Avia Solution Group, mis valdab ka reisikorraldajat Kidy Tour, on ostnud Eesti reisikorraldaja GoAdventure, mis peagi ühineb Kidy Touriga.

Leedulaste valduses olev Avia Solutions Group on ettevõttelt GoBaltic OÜ ostnud kõik Eesti reisikorraldaja GoAdventure aktsiad. Tehingu väärtus on 2,611 miljon eurot. Ettevõte GoBaltic OÜ jääb edasi reisikorraldusteenuseid pakkuvaks ettevõtteks Lätis.

«Oleme arengut Balti riikides kavandanud reisifirma asutamisest peale eelmisel aastal, Eesti ettevõtte valisime aga selle hea positsiooni pärast kohalikul turul ja laia reisiagentuuride võrgustiku tõttu,» selgitas Kidy Touri direktor Gvidas Aukštuolis.

Aastast 2010 reisikorraldajana tegutsev GoAdventure on Tallinna lennujaamast lennutanud kliente kuurortidesse Türki, Egiptusesse, Araabia Ühendemiraatidesse ja Bulgaariasse. Ettevõtte käive ulatus 2015. aastal 12,5 mln euroni. Reisikorraldaja Kidy Tour näeb ette, et tuleval aastal kasutab ettevõtte teenuseid 25 000 reisijat Lätist ja Eestist.

Reisikorraldaja Kidy Tour kuulub Ida-Euroopa suurimale lennundussektori valdusühingule Avia Solutions Group, kelle aktsiad on noteeritud Varssavi börsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles