Saaremaa ettevõtjad tahavad lennugraafikus muudatusi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suve hakust hakkas Tallinna ja Kuressaare ning Tallinna ja Kärdla vahet lendama Aviesi asemel Leedu lennufirma Transaviabaltika.
Suve hakust hakkas Tallinna ja Kuressaare ning Tallinna ja Kärdla vahet lendama Aviesi asemel Leedu lennufirma Transaviabaltika. Foto: Eero Vabamägi

Saaremaa ettevõtjate liidu juhatus saatis Saare maavanemale märgukirja, milles viidatakse probleemidele Tallinna–Kuressaare–Tallinna lennuliini graafikuga.

Saaremaa ettevõtjate liidu juhatuse esimees Villu Vats-feld viitab pöördumises, et suvel kehtima hakanud graafik, mille järgi jõuab lennuk Kuressaarest Tallinna kell 10.15, sisuliselt välistab tööalased kohtumised ja tegevuse enne kella 11, vahendab Saarte Hääl.

«Ärikohtumised, töökoosolekud, seminarid ja koolitused algavad Tallinnas üldjuhul varem, mistõttu lennuki kui transpordivahendi kasutamine ei ole paljudes olukordades mõeldav,» selgitab Vats-feld.

Et lennuühenduse oluline sihtgrupp on just ettevõtlusega seotud lendajad, paluvad ettevõtjad võimalusel muuta graafikut selliselt, et lennuk jõuaks Tallinna kell 9.30, mis võimaldaks tööaja paremat kasutamist nii Saaremaale kui ka Tallinna saabujatel.

Ka juhtisid Saaremaa ettevõtjad tähelepanu sellele, et siiani on üleval ASi Avies, kes kuni aprillini teenindas mandri ja saarte vahelist lennuühendust, koduleht ja see tekitab väliskülalistes väga palju segadust, kuigi pileteid seal otseselt broneerida ei saa.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles