Telemaastik: superstaarisaade dikteerib Õnne 13 sisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik, ajakirjanik ja stsenarist Teet Kallas.
Kirjanik, ajakirjanik ja stsenarist Teet Kallas. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Praegu uue hooaja tuure koguv TV3 menusaade «Eesti otsib superstaari» saatejuhid Hele Kõrve ja Evelin Pang on ka Õnne 13 püsinäitlejad.

Kuna Kõrve (31) ja Pange (30), kes paar aastat tagasi hinnati kõige atraktiivsemateks ajakirjade kaanetüdrukuteks, päev sisaldab endiselt napid 24 tundi, tuleb neil ETV mammutseriaali «Õnne 13» tegevuses tagasi tõmbuda.

Naistelehe teatel ei saa näitlejannad nädalavahetusiti enam seriaali võtetel osaleda, sest peavad juhtima superstaarisaadet.

Õnne stsenarist Teet Kallas (pildil fotoaknas) nendib: «Viimasel minutil enne võtteid tegin veel muudatusi. Tüdrukud ei saanud ju mulle varem öelda ka, sest see, et neist saavad saatejuhid, oli viimase hetkeni suur saladus,» märgib Kallas.

Kallas (67) lubab muutunud tingimustes siiski hakkama saada ja rõõmustab, et noortel näitlejannadel hästi läheb. Mis täpsemalt seriaalis muutub, jätab Kallas aga saladuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles