Eesti majatootja Easy Home sisenes Austraalia turule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moodulmaja, foto on illustreeriv
Moodulmaja, foto on illustreeriv Foto: EasyHome

Eesti moodulmajade tootja Easy Home laienes Austraalia turule, kui saatis eile Muuga sadamast lahkunud kaubalaevaga maailma kuklapoolele esimesed kaksteist näidishoonet.

Nii algas eksport Austraaliasse, kus vastupidiselt Euroopa turule valitseb ehitussektoris n-ö kõrghooaeg, teatab ettevõte.

Muugalt Austraalia poole lahkunud kaubalaevaga saadeti rohelisele mandrile 12 näidishoonet, milles modernne väljanägemine on kombineeritud lihtsate, ent kvaliteetsete ehitusvõtetega.

Easy Home alustas aktiivset turundus- ja eksporttegevust välisturgudel mullu sügisel, kui seitsmesse Euroopa riiki saadeti kokku enam kui 30 innovaatilist näidishoonet.

Lisaks Austraaliale ekspordisuuna arendamisele valmistubki ettevõte praegu ka algavaks kevadiseks hooajaks Euroopas, kus prognoosib võrreldes möödunud aastaga olulist ekspordimahu kasvu.

Easy Home'i majad on projekteerinud arhitekt Sten Ader, 2009. aastal pälvis ettevõte Eestis parima puitehitise tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles