Leedo piletisüsteem jääb Tallinna Sadama omale alla (2)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuivastu sadam
Kuivastu sadam Foto: Marko Püüa/Postimees

Ehkki Vjatšeslav Leedo alustas temalt praamiühenduse piletisüsteemi ära võtmise pärast majandusministeeriumiga kohtulahingut, jäävad transpordiettevõtjad Tallinna Sadama pakutavaga rahule, sest see on eelmisest süsteemist mugavam.

«Hakkasime uut süsteemi kasutama juba 1. septembrist. See on graafiliselt arusaadavam, lihtsam ja tõrkeid pole,» ütles Hiiu Autotransi juhatuse liige Anu Pielberg. «Ehkki ka vana süsteem töötas hästi, on uues keskonnas selgelt näha, mitu autokohta saab veel osta, ja oodata võib ka noortepäraseid telefonirakendusi. Kuid kõige olulisem eelis on, et küsitakse klientide arvamust ja võetakse seda keskkonna kujundamisel ka kuulda.»

Samas leidis näiteks saartega bussiliiniühendust pidav Lux Ekspress, et muudatus on ettevõtte äritegevuse jaoks vähetähtis. «Piletisüsteemi muudatuste analüüsimisel ei ole meie jaoks mingit tähtsust,» ütles ettevõtte turundusjuht Sander Lõhmus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles