Eesti pakiautomaatide ja -robotite tootja palkab tegevuse laiendamiseks uusi töötajaid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveroni pakirobot.
Cleveroni pakirobot. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi pakiautomaatide ja -robotite tootja Cleveron AS laieneb ja arendab uusi tooteid, mille tarvis palkab firma lähiajal üle 20 spetsialisti.

«Meil on jõudu juurde vaja. Need töökohad on meil praegu puudu,» ütles Cleveroni asutaja ja juhatuse esimees Arno Kütt BNSile.

Küsimuse peale, kas uute töötajate palkamine tõukub firma eesmärgist avada üle-eestiline pakirobotite võrgustik, vastas Kütt, et kindlasti ka seetõttu, kuid mitte ainult. «Meil on ka välismaal tegevusi ja plaane,» märkis ta.

Tegevjuht ei soostunud täpsemalt selgitama, missugused on Cleveroni lähiaja investeeringud ja missugustele turgudele ettevõte laieneb, märkides vaid, et tegemist on areneva ettevõttega.

Cleveron on otsib kodulehel 20 uut töötajat, kelle hulka kuuluvad näiteks finantsjuht, müügi- ja turundusjuht, tarneahelajuht, personalijuht, tootmisjuht, hooldusjuht, ekspordimüügijuht, riistvara arendusjuht. Lisaks palkab firma juurde rea insenere.

Cleveron teatas tänavu kevadel, et loob tütarfirma Collect.Net, mis rajab Eestisse Itella ja Omniva kõrval kolmanda pakiautomaatide võrgustiku ja avab esimeses järgus üle Eesti 10 pakiautomaati.

Lisaks sõlmis Cleveron eelmise aasta septembris USA firmaga Bell & Howell koostööleppe 15 000 pakiroboti valmistamiseks, tehingu hind ulatub sadadesse miljonitesse eurodesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles