Hot.ee viimnepäev koidab - mis saab kirjadest? (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
hot.ee lõpetab 1. septembril tegevuse.
hot.ee lõpetab 1. septembril tegevuse. Foto: hot.ee

Täna tegutseb viimast päeva hot.ee keskkond, kuid mis saab kirjavahetustest pärast seda, kui hot.ee ära kaob?

Toimetusse helistas murelik meesterahvas, kes kurtis, et pole juba kuid oma hot.ee keskkonda sisse saanud. Peale kõnesid tarbijakaitsesse ja Teliasse pole mees endiselt abi saanud. Mis saab tema kirjadest, kas need hävitatakse, uurib lugeja? 

«Hot.ee kasutajate senine kirjavahetus on kantud täies mahus üle Online.ee keskkonda, nii et ükski kiri keskkonnavahetusega kaduma ei lähe,» ütleb Telia meediasuhete juht Raigo Neudorf.

Mida peaks tegema, kui hot.ee keskkonda sisenemine ebaõnnestub, kuidas on võimalik parooli meelde tuletada või muuta? 

«Esmalt tuleb veenduda, kas kasutaja kasutab õiget kasutajanime ja parooli. Hot.ee aadressi kasutaja võib ekslikult arvata, et tema @hot.ee lõpuga aadress on muutumas automaatselt @online.ee lõpuga aadressiks ja seega proovib sisse logida ekslikult @online.ee aadressiga,» selgitab Neudorf. Lisades veel juurde, et muutub küll e-posti lugemise keskkond, aga kasutaja e-posti aadress ja parool jäävad samaks. 

Silmas tuleks veel pidada, et sisselogimisel peab kasutajatunnus olema e-posti aadress, parooli kirjutades tuleb jälgida suur- ja väiketähti ja kui kasutajal on @solo.ee või @solo.delfi.ee e-post ja puudub salaküsimus, siis kahjuks pole parooli meelde tuletada või muuta võimalik. 

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles