Tänavu saab teenetemärgi vaid kolm ettevõtjat

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Pant.
Enn Pant. Foto: Toomas Huik.

Kui möödunud aastal jagas president Ilves laiali 97 teenetemärki, millest üheksa läks ettevõtjatele, siis tänavu antakse 99 teenetemärki, millest vaid kolm saavad ärimehed.

Eesti tunnustab riigi majandust edendanud ettevõtjaid ning Valgetähe teenetemärgi saavad Läänemere ühe suurema ja konkurentsivõimelisema laevakompanii ülesehitaja, AS Tallink Grupp juhatuse esimees Enn Pant, ligi kümme aastat Lääne-Virumaal Haljalas tegutseva Bellus Furniture OÜ üks omanikke Rolf Kristian Relander ning Valgamaal teraviljakasvatusega tegeleva Puide talu omanik Mati Nurm, teatas presidendi kantselei.

Mullu said teenetemärgi endised hansapankurid Heldur Meerits ja Hannes Tamjärv ning Skype'i looja Toivo Annus, AS Schenker juhataja Meelis Arumeel, AS Värska Vesi juhatuse esimees Urmas Jõgeva, AS Wendre omanik Peter-Kalev Hunt, kolmel korral aasta välisinvestoriks valitud ASi ABB suuromanik Bo Roger Wilhelm Henriksson, pikaaegne põllumajandusettevõtja ja OÜ Voore Farm juhataja Indrek Klammer, köögivilja kasvatamisega tegeleva OÜ Riitsinus juhatuse esimees Väino Villers.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles