Viru Keemia Grupi tütarfirma VKG Transport otsib uut tegevjuhti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VKG.
VKG. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Viru Keemia Grupp (VKG) otsib tütarettevõttele VKG Transport uut juhatuse liiget, kuna senine juht Ervin Küttis on otsustanud kontsernist lahkuda.

«Avalik konkurss on kuulutatud põhjusel, et kontserni tütarettevõtte VKG Transport juhatuse liige Ervin Küttis on otsustanud VKG-st lahkuda ning asuda tööle teise ettevõtte juhina,» ütles VKG kontserni kommunikatsioonijuht Irina Bojenko BNS-ile.

Ta rääkis, et VKG Transpordi uue juhatuse liikme ülesanne on eelkõige ettevõtte tegevuse igapäevane tulemuslik juhtimine ja strateegiline planeerimine. Ametist lahkuv Küttis on praegu AS-i VKG Transport ainus juhatuse liige.

VKG Transport AS kontserni logistikaettevõte, mis osutab rahvusvahelisi ja riigisiseseid auto- ja raudteetranspordi teenuseid. Ettevõte veab ohtlikke veoseid autotranspordiga (ADR), remondib ja hooldab raudteid ning osutab kaubavedude ekspediitorteenuseid raudteedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles