Lochte jäi kõikidest sponsoritest ilma

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Lochte paistis Rio olümpial silma pigem halva käitumise kui hea ujumisoskuse tõttu.
Ryan Lochte paistis Rio olümpial silma pigem halva käitumise kui hea ujumisoskuse tõttu. Foto: SCANPIX

Peale seda, kui USA ujuja Ryan Lochte esines välja mõeldud looga Rios röövi ohvriks langemisest, on kõik toetajad ta hüljanud.

Speedo USA ja jaapani madratsiotootja Airweave sõnasid, et nad lõpetavad partnerluse ujujaga. Ralph Lauren teatas, et nemad ei uuenda enam lepingut, vahendab Bloomberg,

Speedo teatas ka, et annetab 50 000 dollarit Brasiilia vaeste lastega töötava heategevusorganisatsiooni heaks. Ettevõte oli Lochte sponsor üle kümne aasta.

«Me ei saa heaks kiita käitumist, mis on vastuolus väärtustega, mille eest Speedo seisab,» ütles ujumisrõivaste tootja oma avalduses.

Lochte, kes on enda sõnutsi püüdleb moedisaineriks, oli enne Rio olümpiamänge üks kõige häälekamaid Ralph Laureni kaubamärgi eestkõnelejaid. Moemaja ütles, et sponsorlus sai sõlmitud vaid mängude ajaks ning seda ei uuendata.

ESPN vahendas anonüümsete ekspertide hinnangut, et need toetused olid väärt umbes miljon dollarit. Lochte jäi ilma ka oma viimasest toetajast, Gentle Hair Removal, mis teatas samuti sponsorlepingu lõpetamisest.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles