Atonen: Eesti Energia esindajana on mul piinlik

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia nõukogu liige Meelis Atonen.
Eesti Energia nõukogu liige Meelis Atonen. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Energia nõukogu liige Meelis Atonen ütles laupäevases Postimehes ilmunud lugu kommenteerides, et Eesti Energia esindajana on tal taolise juhtumi tõttu piinlik.


«Selge on see, et Eesti Energia - nagu iga teine firma - peab oma klientidega viisakalt ning inimlikult käituma. Paraku näitas lehelugu midagi muud ja nii nagu selles näites, ei peaks asjad olema,» sõnas Atonen.

«Samas peab muidugi tegelema ka probleemi algpõhjustega ning selleks on jaotusvõrgu vilets seisund. Paraku on põhjus lisaks ajaloolisele pärandile ka selles, et võrgu kordategemiseks ja kaasajastamiseks eraldatud vahendid on piiratud, sest Eesti Energia hinnatõus vaidlustati just selle teema pealt.

Nii on olukord, kus justkui on kauba ehk elektri hind odav, aga keegi kannatab rängalt. Aga see ei vabanda inimeste lollitamist. Eesti Energia esindajana on mul küll hetkel piinlik,» lisas ta.

Atoneni kinnitusel palus ta täna hommikul kommentaari ja selgitusi kõnealuse juhtumi kohta ka energiafirma juhtkonnalt, et asi detailides selgeks saada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles