Viasati kliendid jäid ootamatult ühest telekanalist ilma (1)

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Täna kella 15.30st lõpetas MTÜ Balti Autorite ja Leviliit (BABU & BMU) ootamatult satelliit-digitelevisiooni vahendusel leviva Vene telekanali RTR Planeta edastamise, rikkudes sellega Viasatiga kehtivat lepingut.

Viasat Eesti ärijuhi Aet Viira sõnul on BABU ja BMU otsus RTR Planeta näitamine lõpetada arusaamatu.

«Meil on kehtiv leping BABU ja BMUga, kuid saime just nende esindajalt kirja otsusega kanali näitamine Baltikumis lõpetada, kuna kanal ei ole Leedus lülitatud Viasati põhipaketti. On äärmiselt kahetsusväärne, et BABU ja BMU püüab televaatajate huvide kahjustamisega kõigis Balti riikides survestada Leedus peetavaid läbirääkimisi.  Loodame RTR Planeta esindajate mõistlikkusele järgida siiski kehtivat lepingut. Seisame oma klientide huvide eest ning otsime praegu võimalusi, kuidas tekkinud ootamatu olukord võimalikult televaatajate huve silmas pidades lahendada. Kindlasti jätkuvad ka läbirääkimised Baltic Media Alliance´iga,» lausus Viira pressiteates.

RTR Planeta on Venemaa riiklik telekanal, mida on siiani näinud kõik Viasati kuld- ja teemantpaketi kliendid ning need hõbepaketi kliendid, kes on juurde tellinud Vene kanalite teemapaketi.

*Algsesse pressiteatesse oli ekslikult märgitud Baltic Media Alliance. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles