Üks küsimus - üks vastus: miks ei saa Taxifys autosid ette tellida?

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify.



lt/Foto: LIIS TREIMANN
Taxify. lt/Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Paljud sõiduteenuseid vahendava Taxify rakenduse kliendid on imestanud, miks ei saa äpi kaudu endale sarnaselt klassikaliste taksoettevõtetega autosid ette tellida – olgu või näiteks varahommikul lennujaama sõiduks. Taxify vastusest ilmneb, et sellist võimalust nähtavasti ei tekigi.

«Ei saa, sest me ei taha fookust kaotada ja lahendada probleemi valest otsast. Taxify eesmärk on jõuda Tallinnas olukorrani, kus ettetellimist ei ole vaja. Avad äpi, tellid auto ja see on alati kolme minuti jooksul kohal. Ja nii 99 protsendil juhtudel, olenemata kellaajast või linnaosast,» selgitas Taxify esindaja Henrik Raave Postimehele.

Raave sõnul panustab ettevõte praegu kõige rohkem aega ja raha uute juhtide värbamisse ja koolitamisse. «Igal nädalal liitub Taxifyga kümneid uusi mehi ja naisi, kellega koos me soovitud eesmärgini õige pea ka jõuame. Muide eriti hinnatud on juhid, kes liiguvad rohkem Tallinna äärelinnades: Laagris, Viimsis,» lisas Raave.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles