Kohus vaatab Cherry pankrotiavalduse läbi oktoobris

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cherry teatas maikuus tegevuse lõpetamisest.
Cherry teatas maikuus tegevuse lõpetamisest. Foto: Cherry.ee / kuvatõmmis

Harju maakohus võttis eelmisel nädalal menetlusse maikuus tegevuse lõpetanud sooduskupongiportaale opereerinud Cherry Media OÜ pankrotiavalduse ning asub avaldust läbi vaatama oktoobris.

Eelmise nädala neljapäeval tehtud kohtumäärusega võeti Cherry Media pankrotiavaldus menetlusse. Pankrotiavalduse läbivaatamiseks määrati kohtuistung 5. oktoobri pärastlõunal, selgub pankrotimenetluse teadetest. Firma ajutiseks pankrotihalduriks sai Andres Tootsman.

Maikuus teatas Cherry, et on küll kuid otsinud lahendusi majanduslike raskuste leevendamiseks, ent pidi siiski langetama otsus tegevus lõpetada, ütles Cherry Meedia juhatuse liige Andres Susi toona pressiteate vahendusel.

«Meil on siiralt kahju nii klientide kui koostööpartnerite ees, et oleme jõudnud olukorda, kus peame kõigist tehtud pingutustest hoolimata ettevõtte uksed sulgema,» rääkis Susi siis. «Töötame aktiivselt selle nimel, et praeguseks umbes 4000 vautšerit ostnud kliendid saaksid oma teenused kätte, püüame olla kõigile osapooltele abiks ja kättesaadavad ning teeme koostööd Tarbijakaitseametiga.»

Cherry Media on 2010. aastal asutatud e-ostlemise keskkond, mis vahendas erinevate ettevõtete sooduspakkumisi. Firmal oli maikuu seisuga Eestis ja Lätis kokku kohustusi ligikaudu 1,2 miljoni euro ulatuses.

Möödunud aasta augustis müüs ettevõte oma Leedu haru sealsele juhtkonnale ja väljus füüsilise kauba ärist. «See kampaaniapõhine mudel, mida püüdsime mitu aastat õigesti käima saada kaupade puhul, kahjuks ei toimi nii, nagu me seda kvaliteedi- ning majandusnäitajate poolest soovisime näha,» ütles Susi toona.

Ettevõte ei ole alates 2013. aastast äriregistrile majandusaasta aruannet esitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles