Tallinna börs saab uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna börs
Tallinna börs Foto: Tairo Lutter / Postimees

Nasdaq (NDAQ) teatab, et Nasdaq Tallinna uueks juhatuse liikmeks ja esimeheks saab pikaaegse finantsvaldkonna töökogemusega Kaarel Ots. Nasdaq Tallinna nõukogu otsusega alustab uus juhatuse esimees tööd esmaspäeval, 8. augustil.

«Börsi eesmärk on olla kvaliteetne ja uuenduslik kauplemiskeskkond, kus ettevõtted saavad kapitali kaasata ja investorid raha paigutada. Sellest tulenevalt saab olema suurim väljakutse tuua börsile juurde uusi ettevõtteid ja investoreid, et suureneks kauplemisaktiivsus ja  likviidsus,» ütles Ots pressiteates. «Ütlus «simple is not easy» (lihtne ei ole hõlbus - toim) kehtib hästi ka börsi elavdamise kohta, mille olulisuses ei kahtle täna keegi. Turu arenguks vajalikud sammudki on teada, kuid tulemusteni jõudmine võtab aega. Olen siiski optimistlik, kuna trend on positiivne: uute ettevõtete lisandumine börsi nimekirja, valitsusliikmete soosivad seisukohad turu edasise arendamise kohta, uued investeerimisfondid ning Eesti aktiivne ja edukas start-up keskkond.»

Ots on töötanud finantssektoris enam kui 15 aastat, millest viimased kaks aastat töötas ta konsultatsiooniettevõttes Deloitte finantsnõustamise osakonna juhina. Eelnevalt on ta töötanud 8 aastat erinevatel ametikohtadel UniCredit pangas, sh juhataja asetäitja ja korporatiivpanganduse osakonna juhina. Ots on olnud Eesti finantssektori ettevõtteid esindava klasterorganisatsiooni FinanceEstonia juhatuse liige alates selle loomisest 2012. aastal. Ta on omandanud magistrikraadi korporatiiv- ja investeerimispanganduses SDA Bocconi School of Management-ist Itaalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles