Euroopat vaevab suusanappus

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui parajaid suuski saada pole, tuleb kelguga hakkama saada.
Kui parajaid suuski saada pole, tuleb kelguga hakkama saada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuna talv tuli vara ja on lumerohke, siis napib Euroopas suusavarustust, ütles spordikaupade hulgimüüja After Ski OÜ juhatuse liige Siim Talmar.


«Mis iganes suusamargi puhul on olnud suuremad probleemid selle kättesaamisega,» rääkis Talmar. «See pole ainult Eesti küsimus. Kogu Euroopas on hea talv ja see talv tuli hästi vara. Tehased ei jõua nii palju toota, [kui vaja].»

«Suusakepid on ainus kaubaartikkel, mida on kogu aeg saada olnud. Aga saabastest, sidemetest ja suuskadest on puudus igal pool,» kinnitas Talmar. «Olukord on tegelikult igal pool selline, et suuski ja suusasaapaid on saada, aga ei ole kindlasti kõiki pikkusi ja suurusi,» täpsustas ta.

Hindu suusavarustuse nappus Talmari sõnul aga mõjutanud ei ole. «Tegelikult see hinnavärk käib niimoodi, et tehakse eeltellimused kevadel ja hinnad pannakse väga pikaks ajaks lukku nende põhjal,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles