MicroLinki juht hakkab Elionis vedama IT arendustegevust

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Saar Demokeskuse avamisel 2009. aastal.
Enn Saar Demokeskuse avamisel 2009. aastal. Foto: Wikimedia.

MicroLinki juhatuse esimees Enn Saar hakkab peale Elioni ja MicroLinki ühinemist vastutama Elionis toodete ja IT arendustegevuse eest.


Eile saabunud teate kohaselt viiakse ettevõtete ühinemine läbi aprilli alguseks ning seejärel jätkatakse tegevust Elioni nime all.

Enn Saar märkis, et ühinemine ning selle põhieesmärk - arenguhüppe tegemine - eeldab peamiselt seda, et Elionil ja MicroLinkil on edaspidi ühtsed eesmärgid ja juhtimine. 

«Üks oluline muudatus seisab  ees mõlema firma arendustegevustes, sest  soovime tulla turule uute  pakkumistega ärikliendile 2011. aasta kevadel. Ühtsete arengusuundade ja prioriteetide tagamiseks jääb minu vedada toodete ja IT arendustegevus Elionis,» selgitas Saar.

Tema kinnitusel koondamisi ettevõtete ühinemine kaasa ei too.

«Personaliteemade põhimõtete ühtlustamisel võetakse mõlemast maailmast parim ehk töötaja jaoks soodsam variant,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles