Endisest vangladirektorist saab turvaettevõtete liidu juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käerauad.
Käerauad. Foto: SCANPIX

Alates augustist asub turvaettevõtete liidu (ETEL) tegevjuhina tööle endine Viru Vangla direktor Andre Lilleleht. Senine tegevjuht Kaupo Kuusik jätkab ETELi nõunikuna turvavaldkonna kutsenõuete väljatöötamisel.

«Soovin, et ETEL oleks meie turvamaastikul kvaliteetse teenuse kompetentsikeskus ja erialane arvamusliider. Laiapindse riigikaitse vaatenurgast on ühiskonna turvalisusse panustav erasektor terviku üks osa. Samuti tahame aktiivselt seista liidu liikmete hea maine eest,» ütles Lilleleht pressiteates.

Andre Lilleleht on varem töötanud juhtivatel ametikohtadel turvaettevõtetes ja riigikaitse valdkonnas. Ta omab rahvusvahelise ärijuhtimise bakalaureuse kraadi EBSist ja täiendab end Tallinna Ülikooli riigiteaduste magistrantuuris. Aastatel 2010-2015 töötas Lilleleht Viru Vangla direktorina. Alates 2015. aasta kevadest on reservkapten Andre Lilleleht MTÜ Eesti Reservohvitseride Kogu esimees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles