Räppar will.i.am asub tööle Inteli direktorina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
will.i.am
will.i.am Foto: SCANPIX

IT-hiiglane Intel palkas ansamblist Black Eyed Peas tuntuks saanud muusiku loomingulise innovatsiooni direktoriks, kes tegeleb noorte sihtrühmaga.

Inteli teatel on räppari liitumine Inteliga üks märk protsessist, kus brändi kommunikatsioon keskendub rohkem tarbijate kogemustele kui toodete tehnilistele näitajatele, kirjutab MarketingWeek.

Inteli marketingitöötaja Deborah Conrandi sõnul näitab will.i.am`i palkamine ettevõtte huvi keskenduda innovatsioonile, mis puudutab muusikat, kunsti ja elustiili.

«Intel tahab olla maailma noortekultuuri esirinnas, mis puudutab uusi kommunikatsiooni meetodeid ja meelelahutust,» ütles Conrad.

Will.i.am (35) sõlmis mitmeaastase lepingu tööle, kus ta koordineerib tehnoloogia arendamist, samuti hakkab ta looma Inteli jaoks «eksklusiivset muusikat».

Kui rääkida senisest ettevõtte helilisest kuvandist, siis meenub kohe selle viienoodiline kõll, mida saab kuulata teleklipist allpool selle lõpuosas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles