Kohtutäitur noolib tuntud ööklubi vara

Liina Kanarbik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna käis ööklubis Privé ja kohviku Varblase terrassil kohtutäitur, kes fikseeris meelelahutusasutusi haldava ettevõtte Thuleland OÜ kuuluva vara.
Täna käis ööklubis Privé ja kohviku Varblase terrassil kohtutäitur, kes fikseeris meelelahutusasutusi haldava ettevõtte Thuleland OÜ kuuluva vara. Foto: AFP / Scanpix

Täna võis kohvik Varblase terrassil ja ööklubi Privé ümbruses näha G4Si turvamehi. Ühe turvamehe sõnul tulid ennelõunal ööklubi territooriumile ülikondades mehed, kes fikseerisid klubi vara. 

G4Si turvamees väitis, et ei tea, mis toimub. «Meile helistati hommikul, et peame siia tulema. Rohkem ei tea ma midagi,» kommenteeris olukorda segaduses turvatöötaja. Ta lisas, et nende ülesandeks oli valvata klubile kuuluvat vara.

Märtsis kirjutas Äripäev, et eksmiss Helen Mahmastolile ja tema kaasale Kuno Tehvale kuuluv Tallinna ööklubi Privé on hädas võlgade ja kustutamishoiatusega. Täna võis klubi ümber märgata G4Si turvamehi, kes kohtutäiturite saabudes valvasid, et ettevõttele kuuluvat vara ära ei viidaks.

Helen Mahmastolile kuuluvat ööklubi Privé opereeriv firma Thuleland OÜ oli märtsis võlgu kaheksale isikule kokku 8501 eurot, millega ettevõte oli Inforegistri suurimate võlglaste tabelis. Ettevõtte maksuvõlg ulatus 3972 euroni ning lisaks oli firma 2014. kuni 2015. aastal ka maksuameti uurimise all, vahendab Äripäev. Hetkel ettevõttel maksuvõlga ei ole.

Thuleland OÜ-l on esitamata ka viimase kahe aasta majandusaasta aruanded ja küljes kustutamishoiatus.

Postimees ei saanud täna klubi omaniku Helen Mahmastoliga ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles