Maag Grupi kasum kasvas 6,4 miljoni euroni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maag Grupi alla kuulub ka Farmi Piimatööstus.
Maag Grupi alla kuulub ka Farmi Piimatööstus. Foto: Arvet Mägi

Toiduainekontserni AS Maag Grupp käive kahanes möödunud aastal 2,8 protsenti 163,9 miljonile eurole, samas kasum kasvas 63,2 protsenti 6,4 miljoni euroni.

Möödunud aastal investeerisid Grupi ettevõtted kokku 3,3 miljonit eurot. Suurimad investeeringud olid Farmi Piimatööstusel, mis soetas ELOPAK pakendimasina ning ehitas välja uue pesukeskuse. Kõikide Grupi ettevõtete investeeringud läksid valdavalt seadmepargi ja hoonete rekonstrueerimisse ja parendusse, seisab ettevõtte majandusaasta aruandes.

Käesoleval aastal oleme plaanib Maag Grupi juhtkond jätkuvalt kasvatada turuosa, käivet ja äritegevuse rentaablust. Samuti on kontsern jätkuvalt avatud ka äritegevuse laienemise võimalustele, seda nii uute ettevõtete ühendamise kui ka ostmise osas.

Maag kontsernis töötas möödunud aastal keskmiselt 721 inimest, kelle palgakulu moodustas kokku 13,5 miljonit eurot. Keskmine kuine palgakulu kontserni töötaja kohta moodustas seega möödunud aastal umbes 1560 eurot.

AS Maag Grupp on toiduainetetööstuseid koondav ettevõte, mille suuromanikud on Aivar Saarmaa, Roleand Lepp ja Toomas Juhani. Emaettevõte AS Maag Grupp tegeleb peamiselt jahutatud ja külmutatud toidukaupade impordi ja hulgimüügiga.

Lisaks kuuluvad Gruppi veel tütarettevõtted AS Farmi Piimatööstus, AS Rannarootsi Lihatööstus, AS Maag Konservitööstus, Pouttu OY, Nigula Piim OÜ, Maag Food OÜ, Gelid Food OÜ, Black Angus OÜ, Maag Kinnisvara OÜ ja Poolas registreeritud Avalon Foods Sp.z o.o.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles