Smartpost laieneb Soome

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smartposti pakisüsteem
Smartposti pakisüsteem Foto: Elmo Riig / Sakala

Kevadest on võimalik pakiautomaatide abil saata pakke ka Eesti ja Soome vahel automaadist automaati, teatab Itella Smartpost
 

«Eesimesed viisteist pakiautomaati pannakse üles Helisingi lähiümbruses asuvatesse kaubanduskeskustesse ja Prisma kaubandusketti kuuluvatesse kauplustesse. Automaatide kasutuselevõtt on osa pakiteenuse võrgustiku laiendamisplaanist,» ütles Itella Posti pakiteeninduste juhataja Aku Happo.

«Lugedes viimasel ajal meediast, et taas on kasvamas Soome turistide arv ning kui palju inimesi käib Eestist Soome tööle on põhjust loota, et Eesti ja Soome vaheline pakiteenus saab vägagi populaarseks. Lisaks annab see suurepärase võimaluse meie ligemale 800-le e-kaupmehest kliendile koos Smartpostiga Soome laieneda,» kommenteeris Itella Smartposti tegevjuhi Risto Eelmaa.

Eelmaa sõnul saab tänu Soome laienemisele võimalikuks pakkide saatmine Eesti ja Soome vahel pakiautomaadist pakiautomaati. «Eestis on Smartposti pakiteenust kasutanud juba üle 144 000 kliendi, neist pooled on korduvkasutajad. Meil on umbes 21-protsendiline turuosa Eesti eraisikute pakisaadetiste turust,» nentis ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles