Pokémon Go on nüüd Eestis saadaval

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kavalamad ja kannatamatud Pokemon Go fännid juba avastavad ka Tallinna tänavaid rikastatud reaalsust pakkuva lõbusa seiklusmänguga.
Kavalamad ja kannatamatud Pokemon Go fännid juba avastavad ka Tallinna tänavaid rikastatud reaalsust pakkuva lõbusa seiklusmänguga. Foto: Rain Uusen

Eilsest on populaarsust kogunud asukohapõhine mäng Pokémon Go kättesaadav ka Eesti nutitelefonide kasutajatele, ehkki mängimisega on olnud probleeme, sest suur huvi on ajanud serverid umbe.

Seni oli mäng ametlikult kättesaadav vaid mõnes riigis: Ameerika Ühendriikides, Austraalias, Uus-Meremaal, Saksamaal ja Suurbritannias. Eilsest saab ametlikku versiooni mängida ka enamikus Euroopa riikides.

Täna kell viis peaks Tallinnas Vabaduse väljakul toimuma ka Pokémoni mängijate esimene kokkutulek Eestis.

Pokémon Go, mis vallutab maailma seitsmepenikoormasaabastega, sai alguse sootuks aprillinaljast. Tagajärjed on aga päris – inimesed satuvad ootamatutesse seiklustesse ning Nintendo väärtus on komeedina üles sööstnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles