Video: Uberi Lõuna-Aafrika haru juht läks Taxifysse üle

Aivar Pau
, tehnoloogiatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify LAV piirkonna juht Linda Mahluku
Taxify LAV piirkonna juht Linda Mahluku Foto: SABC News/YouTube

Maailmakuulsa sõidujagamisteenuste vahendaja Uberi Lõuna-Aafrika Vabariigi manager vahetas poolt ja asus nüüd juhtima eestlaste Taxify kohaliku haru – allolevas videos selgitas kohalikule telekanalile, mida Taxify endast kujutab ja mis relvadega Uberi vastu asub.

Taxify esimene katse möödunud aastal riigi taksoturule ebaõnnestus ja vajalikku edu ei saavutatud, nüüd aprillis asuti uuele katsele. Linda Mahluku sõnul on Taxify olnud juba edukas nii Euroopas kui Lõuna-Ameerikas ja asus hiljuti oma teenuseid pakkuma Johannesburgis, Kaplinnas ja Nairobis ning lähiajal ka Nigeerias.

Kui möödunud aastal proovis Taxify teha koostööd kohalike taksoettevõtetega, siis nüüd on võetud selge suund kaasata ka eraisikutest sõidujagajaid.

Maksevahenditena aktsepteeritakse nii tšekke, panga- ja krediitkaarte kui ka sularaha. Mis puutub juhtidesse, siis loodab Taxify konkurente üle trumbata odavama vahendustasuga, milleks on 15 protsenti tasust. Taxify konkurentide vahendustasud jäävad 20 ja 25 protsendi vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles