Läti rahandusminister pakub maksuameti juhi kohta keskkonnaameti juhile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti rahandusministri Dana Reizniece-Ozola sõnul on muu hulgas kavas muuta sealset pangandust nii, et väheneksid rahapesu võimalused.
Läti rahandusministri Dana Reizniece-Ozola sõnul on muu hulgas kavas muuta sealset pangandust nii, et väheneksid rahapesu võimalused. Foto: Läti seim

Läti rahandusminister Dana Reiznieca-Ozola ütles pärast maksuameti juhi konkursi luhtumist Läti televisioonis, et on pakkunud maksuameti peadirektori kohta keskkonnaameti juhile Inga Kolegovale, kes kaalub ettepanekut.

Ministri hinnangul on Kolegova sobiv kandidaat sellesse ametisse, kuna on juba edukalt kaitsnud riigi huve keskonnaameti ja ehitusfirma Skonto Buve konfliktis. Minister lisas, et on pakkumisi teinud veel teistelegi riigiametis juhtival kohal olevatele isikutele.

Pärast maksuameti juhi konkursi läbikukkumist otsustas Läti valitsus, et uut konkurssi ei korraldata, vaid juht otsitakse seestpoolt.

Maksuameti senine peadirektor Inara Petersone lahkus ametist 27. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles