OÜ-tamise keskpunkti sattunud Luisa Värk hakkas endale palka maksma (5)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivase elukaaslane Luisa Värk
Peaminister Taavi Rõivase elukaaslane Luisa Värk Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mullu OÜtamise arutelu keskmesse sattunud Luisa Värk hakkas eelmisel aastal endale palka maksma.

Peaministri elukaaslase, lauljana tuntud Luisa Värgi ettevõtte Noodivõti OÜ majandusaruanne näitab, et Värk maksis eelmisel aastal endale töötasuks 6000 eurot ehk 500 eurot kuus ning tööjõumakse maksis ta mullu 2106 eurot, vahendab Äripäev.

Luisa Värk on nii Noodivõtme omanik, juhatuse liige kui ka ainuke töötaja, kuid aastal 2014 ei maksnud ta sentigi tööjõumakse. Töötegevus ettevõttes toimus – Noodivõti tegeleb kontsertide lavastamise ja esitamise ning muu muusikalise loometegevusega, mis tähendab, et 2014. aastal ei saanud tehtud töö eest ametlikult mitte keegi tasu.

Küsimustele, miks ta otsustas töötasu rohkem maksma hakata, kas ta kavatseb seda ka edaspidi teha ja millised on ettevõtte järgmised plaanid, vastas Luisa Värk muuhulgas järgmiselt: «Aasta oli ettevõttele kokkuvõttes edukas, tuues muu hulgas õigluse võidule pääsemise läbi pressinõukogu tauniva otsuse Äripäeva ebapädevate artiklite suhtes.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles