Piret Mürk-Dubout' järglaseks Telias saab Holger Haljand

Aivar Pau
, tehnoloogiatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holger Haljand
Holger Haljand Foto: Youtube

Piret Mürk-Dubout' lahkumise järel vabaks jäänud Telia Eesti erakliendi- ja turundusüksuse juhi kohale asub Holger Haljand, kes seni juhtis ettevõtte operaatorüksust.

Ettevõtte teatel käivitas ettevõte uue inimese otsimiseks konkursi, mille vastu tunti suurt huvi nii väljapoolt ettevõtet kui ka Telia Company organisatsiooni seest. Haljand alustab erakliendi- ja turundusüksuse juhi rollis 1. augustist.

Telia Eesti juhatuse esimehe Dan Strömbergi sõnul on Haljand B2C-juhi kohusetäitja rollis olnud alates eelmise juhi lahkumisest mai keskpaigas ning teinud seda tööd väga hästi.

Haljand on Telias töötanud 16 aastat, varem EMTs ja Eesti Telekomis erinevatel spetsialisti- ja juhipositsioonidel. Viimasel kahel aastal on ta juhtinud Telia operaatorüksust ning uute äride kiirendit VUNK.

«Viimastel kuudel olen saanud väga hea ülevaate erakliendi üksuse tegemistest. Meil on tugev tiim, strateegia paigas ning seeläbi kõik eeldused luua ja pakkuda klientidele parimat kogemust ning täita ettevõtte eesmärke,» ütles Haljand.

Mai keskel Teliast lahkunud tehnoloogiadirektori Tiit Tammiste asemele asus varem samas üksuses töötanud Kirke Saar. Tiit Tammistest sai Levira uus juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles