G4Si peahoone sai uue omaniku

Marge Aliaga
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AS G4S Eesti

Baltic Horizon, mis hiljuti oma kinnisvarafondi osakud Tallinna börsil noteeris, soetas G4Si peahoone kinnistu Tallinnas. See on nende kuues kinnisvaraobjekt.

Paldiski maanteel asuv G4S ärihoone ehitati 2013. aastal. Kinnistu kogupindala on 9 100 ruutmeetrit ja see on Taani turvaettevõtte G4S kasutuses pikaajalise rendilepinguga . Hoone osteti ca. 7,5 protsendise tootlusega, teatas fond.

«Selle tehinguga täidame investoritele prospektis antud lubaduse, et meil on ettevalmistatud rida atraktiivseid tehinguid ja kaasatud kapitaliga saame need kiiresti lõpule viia,» ütles Baltic Horizoni fondijuht Tarmo Karotam.

G4S Balti juht Priit Sarapuu kommenteeris omanikuvahetust järgnevalt: “Tervitame uut rendileandjat. Usume, et Baltic Horizon on professionaalne ja heaperemehelik majaomanik, kes loob tugeva aluse pikaajaliseks koostööks.” 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles