Eestlaste loodud suhtlusplatvormil Fleep juba üle 50 000 kasutaja

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fleep
Fleep Foto: tootja

Endiste Skype’i töötajate loodud tiimi- ja projektipõhise suhtluse platvorm Fleep on turul kanda kinnitamas ja tõi täna turule uue funktsionaalsuse Fleepi Tiimid, millega Fleepi kasutajad saavad luua meeskonnavestlusi.

Fleepi teatel on platvormi kasutajate arv ületanud 50 000 enam kui sajas riigis ning kaasas äsja äriinglitelt uue investeeringu, millega koos on Fleep tänaseks kokku saanud 2,2 miljonit eurot.

Fleepi Tiimide funktsionaalsus järgneb varakevadel lansseeritud emaili integratsioonile ning just need kaks funktsionaalsust eristavad Fleepi suhtlusplatvormide turul. Fleepi tiimides saab osaleda nii Fleepi registreerunud kasutajana kui ka emaili teel.

«Oleme Fleepi ehitades fookuse pannud ärisuhtluses olevate barjääride eemaldamisele,» ütles Fleepi tegevjuht Henn Ruukel. «Läbiv joon meie kasutajate tagasisides on see, et neile meeldib Fleepi avatus – see teeb võimalikuks koostöö ja suhtluse nii organisatsiooni sees kui üle organisatsiooni piiride. Fleepi tiimidega teeme tiimivestluste ja projektipõhise suhtluse alustamise ning haldamise Fleepis palju lihtsamaks ja võimaldame kasutajatel keskenduda oma põhitööle.»

Fleepi on investeerinud Eesti ja Suurbritannia ingelinvestorid, sealhulgas Skype’i kaasasutaja Jaan Tallinn. Seekordne 300 000 euro suurune lisainvesteering tuli Fleepi senistelt ingelinvestoritelt. Kokku on Fleep paari tegutsemisaastaga kogunud 2,2 miljonit eurot investeeringuid.

Enamik Fleepi kasutajaid pärinevad valdkondadest, kus projektipõhine suhtlus ja koostöö on igapäevatöös oluline, näiteks on paljud Fleepi kasutajad just ehitus-, finants- ja haridusvaldkondadest.

Fleepi e-maili integratsioon on ka olnud katalüsaatoriks kasutajatekasvule – tänaseks haldavad oma e-postkasti Fleepis koguni 17 protsenti Fleepi aktiivsetest kasutajatest.

Shipitwise’i turundusjuhi Sander Gansen sõnul on Fleepi tiimi jaoks on oluline, et saab suhelda üle eri projektide – sedasi saab aidata ettevõtetel üle maailma pakke saata. «Me kasutasime Fleepi juba ammu enne oma ettevõtte loomist ja meie jaoks on see täiesti asendamatu igapäevane suhtlusvahend. Kasutame Fleepi nii oma tiimisuhtluseks kui ka tiimiväliseks suhtluseks, e-maili kliendi asendajana,» ütles Gansen.

Fleep on tiimide- ja projektipõhise suhtluse platvorm, mis võimaldab suhtlust nii organisatsioonisiseselt kui ka -väliselt, olgu selleks siis tiimivestlused, projektipõhine kommunikatsioon või üks-ühele privaatsuhtlus.

Erinevalt teistest tiimisuhtlusvahenditest on Fleep avatud platvorm, mis tähendab, et Fleepi kasutajad saavad suhelda ükskõik kelle teisega Fleepi kasutajatest. Lisaks teeb Fleepi unikaalseks integratsioon e-mailiga, mis laseb lisada vestlustesse osalejaid ka e-posti aadressidega – kõik sõnumid saadetakse sel juhul Fleepist välja tavaliste e-kirjadena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles