Sven Suurraid vahetab bussifirma SEBE pikaajalise juhi välja

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussifirmat SEBE hakkas juhtima 13 aastat Express Posti juhtinud Sven Suurraid.
Bussifirmat SEBE hakkas juhtima 13 aastat Express Posti juhtinud Sven Suurraid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Alates juulist asus SEBE ja Simple Expressi kaubamärgi alt bussitransporti pakkuvat Eesti Bussi juhtima endine Express Posti tegevjuht Sven Suurraid. SEBE pikaaegne juht Kuldar Väärsi keskendub edaspidi kaitsetööstusettevõtte Milrem juhtimisele. Bussiettevõtetes jätkab ta nõukogu tasandil.

SEBE senise juhi Kuldar Väärsi sõnul on bussiettevõtete eesmärk lähiaastatel ehitada üles tugevad brändid ja investeerida jõuliselt nii bussidesse kui teenuse arendamisesse. «Olin ühtaegu vastutav kiiresti areneva bussifirma juhtimise kui ka rahvusvahelistel turgudel läbimurret tegeva kaitsetööstusettevõtte käekäigu eest,» sõnas Väärsi.

Tema sõnul on nii SEBE kui Eesti Buss on olnud viimastel aastatel väga edukad ning mõlemat ettevõtet ootab edaspidi ees jätkuv kasvufaas. «On oluline, et seda kindlakäeliselt ja suure tähelepanuga juhitakse,» lausus Väärsi, olles seisukohal, ettevõte on leidnud endale väga hea uue juhi.

SEBE ja Eesti Bussi juhatuse esimees Sven Suurraid sõnas, et bussisektoris on käimas muudatuste aeg ning ettevõtetele tagavad edu paindlikkus ja võimekus avanevad võimalused enda kasuks pöörata. «Juhina olen valmis panustama nii nende ettevõtete kui bussisektori arengusse tervikuna ning viima ellu uusi ideid toetudes professionaalsele meeskonnale ja enda 21-aastasele juhtimiskogemusele,» sõnas Suurraid.

Sven Suurraid on saanud teenindus- ja müügiorganisatsiooni juhtimise kogemuse Swedbankist ja Express Postist ning rahvusvahelise äri kogemuse Estonian Airist. Viimased 13 aastat töötas ta Express Postis tegevjuhina.

SEBE kauaaegne juht Kuldar Väärsi keskendub edaspidi täielikult kaitsetööstuse ja rasketehnika valdkonnas tegutseva Milremi väljakutsetele, võttes eesmärgiks nii rahvusvaheliste kui ka kohalike eesmärkide elluviimise.

SEBE pakub avaliku liiniveo teenust Tartu linnas ning Võru ja Ida-Viru maakonnas. Eesti Buss tegeleb linnadevahelise kommertsbussiliiklusega. Lisaks pakub Eesti Buss ka tellimusreiside teenust nii Eestis kui ka välismaal ning busside ja rasketehnika hooldust ja remonti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles