Armin Karu kukub järgmisest dividendisaajate edetabelist välja (2)

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympic Entertainment Group suuromanik Armin Karu.
Olympic Entertainment Group suuromanik Armin Karu. Foto: Eero Vabamaegi/

Olympic EG suuromanik Armin Karu, kelle ettevõte Hansa Assets sai eelmisel aastal 6,8 miljonit eurot dividende, jättis selle välja võtmata.

Karu oli viimases Äripäeva koostatud dividendide TOP-is viiendal kohal, aga järgmisest edetabelist kukub ta järelikult välja.

Armin Karule kuulub osaühingu Hansa Assets kaudu 68,4 miljonit Olympic EG aktsiat, ehk 45 protsenti ettevõttest. Olympic EG maksis aastatel 2012 kuni 2014 aktsionäridele dividende 10 senti aktsia kohta, mis tähendas, et Hansa Assets sai kõigil kolmel aastal omanikutulu 6,8 miljonit eurot. Varasematel aastatel võttis Karu omanikutulu Hansa Assetsist välja, aga 2015. aastal ta seda ei teinud.

Sel aastal maksab Olympic EG aktsionäridele dividende 15 senti aktsia kohta, sellest 10 senti 15. juulil ning viis senti 14. oktoobril, mis tähendab, et Hansa Assets saab sel aastal omanikutulu 10,3 miljonit eurot.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles