Olerex lammutab uhiuue väiketankla (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Olerex lammutab Lihula tankla, mis sai valmis alles kolm aastat tagasi - tankla võetakse koost lahti ja viiakse Lõuna-Eestisse, kus see uuesti kokku pannakse.

Lihulas Penijõe tee ristis asuv Olerexi tankla on 21. juunist suletud ja uuesti seda ei avata, kirjutab Lääne Elu. «Otsime kinnistule uut otstarvet,» märkis Olerexi arendusjuht Mairo Hirmo.

Põhjus, miks kolme aasta vanune tankla Lihulast minema viidi, on see, et mullu juunis ostis Olerex ära Lukoili tanklaketi, sealhulgas Lihulas Alaküla teel asuva teenindusjaama. Minemaviidavast tanklast asub see alla kahe kilomeetri kaugusel ning kaht üksteisele lähedalasuvat tanklat ei peetud otsetarbekaks.

Küsimusele, miks otsustas Olerex sulgeda just kolm aastat tagasi ehitatud tankla, kui valida oli kahe vahel, vastas Olerexi turundusjuht Janne Laik, et uuenduskuuri saanud endise Lukoili tankla parkla on suurem ja ligipääs sinna parem.

Olerex teatas pressiteate vahendusel, et 6. juulil suletakse ka Valgas aadressil Transpordi 1 asuv automaattankla. Tegutsema jääb lähedalasuv Valga teenindusjaam aadressil Transpordi 2, mis on suurem ja parema funktsionaalsusega.

Valga automaattankla teenindas peamiselt transpordiettevõtteid, samas kui täisteenindusjaama külastavad enamasti jaekliendid. Olerexi müügijuhi Ülo Lippuse sõnul on aktsiisitõusu valguses transpordiettevõtted suures osas liikunud tankima piiri taha Lätti või Leetu, mistõttu on piirilinnas Valgas see mõju eriti teravalt tunda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles