Indrek Randveer siirdus Microsofti

Birgit Podelsky
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Randveer
Indrek Randveer Foto: Albert Truuvaart

Microsofti Baltikumi väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ning partnerite suuna juhina asus tööle Indrek Randveer, kes siiani oli Starman Eesti juht.

Tema vastutusalasse kuulub Microsofti partnerettevõtete võrgustiku arendamine Eestis, Lätis ja Leedus – ühtekokku on Microsoftil Balti riikides üle tuhande partnerettevõtte ja edasimüüja. Samuti ressursside planeerimine ning müügi ja turunduse juhtimine partnerite ja väike- ja keskmiste ettevõtete suunal.

«Mul on väga hea meel, et meie tiimiga liitus kogemustega juht, kelle käe all saame  tugevdada oma sidet partnerite ja klientidega ning aidata neil viia läbi digitaalseid uuendusi ja juurutada pilvetehnoloogiad,» märkis Rain Laane, Microsofti Balti regiooni juht.

Microsofti üks olulisi eesmärke on usaldusliku pilveplatvormi pakkumine. Ka tarkvara müük liigub ühekordselt litsentsilt üha enam pilvepõhise teenuse pakkumise suunas. Nõnda on kliendil võimalik kasutada alati uusimat ja turvalisimat tarkvara. Tänu pilvetehnoloogiatele on ka väiksemate ettevõtete jaoks muutunud taskukohaseks lahendused, mis seni olid kättesaadavad vaid suurtele.

«Liitun hea meelega Microsofti professionaalse meeskonnaga, kellega koos saame aidata oma tänastel ja tulevastel klientidel olla kindlad andmete turvalises säilimises ja tänapäevase tarkvara kasutamises,» ütles Indrek Randveer.

Indrek Randveeril on pikaaegne kogemus nii pangandusest, jaemüügist kui ka telekommunikatsioonist. Ta asus Starman Grupi Eesti operatsioonide juhina tööle 2015. aasta sügisel, olles enne seda Estonian Airi juhatuse liige ja kommertsjuht. Varem täitis ta pikalt EMT juhatuse liikme ja müügidirektori kohuseid ning töötas eri ametikohtadel kütusefirmas Alexela ja Hansapangas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles