Silvano juht: Postimees kirjutas ju kõik ära, rohkem ma ei kommenteeri (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvano FG juht Jarek Särgava (vasakul)
Silvano FG juht Jarek Särgava (vasakul) Foto: Andres Haabu/Äripäev

Börsifirma Silvano FG värske juht Jarek Särgava on seisukohal, et kuna ta ei ole avaliku elu tegelane, siis ei kavatse taga ka meediale rääkida, kes ta on ning mida teinud, ennast näeb ta Silvanos seni, kuni nõukogu peab seda vajalikuks.

Kuigi Silvano Fashion Groupi juhatuse liige Jarek Särgava oli eile toimunud aktsionäride üldkoosolekul volitatud esindama nii aktsionäri Mari Tooli kui Toomas Tooli, jäid tema vastused esimeses Äripäevale antud intervjuus väga lakooniliseks, sealhulgas said mitu küsimust vastuseks, et ta ei soovi seda teemat kommenteerida. Ühe sellise vastuse saanud küsimuses palus ajakirjanik Särgaval iseloomustada end juhina, kuna mees on hoidnud madalat profiili ning ei aktsionärid ega avalikkus ei ole tema tegemistega kursis. 

«Postimees kirjutas ju kõik ära, rohkem pole midagi lisada (Postimees kirjutas, et Särgava on olnud juhatuse liige mitmes ettevõttes ning paljud neist on nüüd kas pankrotis või likvideeritud – toim). Minu kodune kasvatus on selline, et ma ei hakka diskuteerima ajakirjanduses, milline ma olen ja milline ma ei ole, mida ma olen ja mida ma ei ole teinud. Ma ei hakka tõestama läbi ajakirjanduse, et ma ei ole kaamel,» põhjendas Särgava.

Loe intervjuud Silvano juhiga pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles