Esimene Telliskivi loomelinnaku söögikoht pani uksed kinni

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foody Allen sulges Vaba Lava teatrimajas uksed.
Foody Allen sulges Vaba Lava teatrimajas uksed. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Kuigi ülimenukasse ja järjest laienevasse Telliskivi loomelinnakusse on tekkinud söögikohti nagu seeni pärast vihma ja kõigile on jagunud ka kliente, oli sunnitud Vaba Lava teatrimajas paiknenud Foody Allen paar nädalat tagasi uksed sulgema, jättes maha kopsaka üürivõla loomelinnaku ees.

Omaniku sõnul said saatuslikuks teatri lahtiolekuaegadest ja erinevate toitlustuspartnerite valikust tingitud raskused ning nad loodavad võlad ajapikku tasuda, vahendab ERRi uudisteportaal. «Nad kolisid ka meie jaoks ootamatult minema,» rääkis Telliskivi loomelinnaku asutaja Jaanus Juss, lisades, et see tuli neile suhteliselt üllatuslikult. «Neist jäi maha suur üürivõlg,» kinnitas Juss.

Foody Alleni omanik Jakob Saks nägi sulgemiseni viinud raskuste taga aga teatrimaja eripärast ja selle juhtide otsustest tulenenud ebasoodsaid tingimusi: «Takistuseks äriplaani elluviimisel sai, et maksime kesklinna tänaval paikneva restoraniga võrreldavat renti, aga pidime piirduma Foody Allenit lahti hoides teatri lahtiolekuaegade ja eriüritustega.»

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles