Swedbanki popmuusikaüksus avaldas muusikavideo «Tere, Euro»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost
Kaader videost Foto: Youtube

Äsja sai valmis Swedbanki bändi Peadirektor muusikavideo «Tere, Euro». See on bändi esimene lugu, mis jõudnud läbi Youtube´i pangast väljapoole.

Bändi juhtfiguuri ja laulu sõnade autori Raul Järve sõnul toimus video esmaesitlus möödunud nädalavahetusel Saku Suurhallis.

«Meie inimesed võtsid selle väga soojalt vastu,» märkis Järve, lisades, et videos kaasalöövatel pangatöötajatel oli kõigil tähtis roll uuele rahale üleminemisel.

Täpsustava küsimuse peale, kas Peadirektorit oleks võimalik kutsuda mängima näiteks firmapidudele, märkis Järve, et printsiibis on see võimalik, kuigi 2005. aastast tegutsev bänd on seni asetanud rõhu panga oma pidudel esinemisele, millest tulenevalt on ka laulutekstid valdavalt finantsteemalised.

Vaatame seda heal muusikalisel ja režiilisel tasemel teost allpool meiegi.

Eelnevalt olgu juhitud tähelepanu videos eriti säravate rollidega hakkamasaanud pangatöötajatele.

Taksojuhina astub vaataja ette peadirektor Priit Perens (ajaliselt 0.33 peal), Selveri kassapidaja rollis näeb kommunikatsioonijuht Kristiina Tambergi (2.55), panganduse tegevdirektor Robert Kitt on eurole vastu tulnud lennujaama (0.21) ja hilisemal simmanil on Carl Robert Jakobsoniks maskeerunud euro projekti koordinaator Hanno Hussar (1.17).

Kõnealune lugu on kaver Chupacabra loost «Tere, Kertu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles