Vautšeriportaal hoiab optimistlikku meelt

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cherry pankrot võib avaldada mõju ka teistel Eestis tegutsevate vautšeriportaalide mainele ning tegevusele.
Cherry pankrot võib avaldada mõju ka teistel Eestis tegutsevate vautšeriportaalide mainele ning tegevusele. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Saaremaal tegutseva vautšeriportaali Minuvalik.ee omaniku Andrei Kasjanenko sõnul oli küsimus turuliider Cherry kokkukukkumisest juba tükk aega ülal.

Kasjanenko sõnul seisneb probleem eelkõige selles, et kuna Cherry oli selle valdkonna turuliider, tekib nii koostööpartneritel kui ka klientidel paratamatult küsimus vautšeriportaalide tõhususe kohta, vahendab Saarte Hääl.

«Meie auditoorium on enamasti vanuses 35+, nii et ka enne kattusime me teiste, n-ö noorte portaalidega vähe,» rääkis Kasjanenko, kelle sõnul on tänaseks neile alles jäänud ainult üks reaalne konkurent ja see on Chilli.

Cherry kadumise mõju osas tähendas ta: «Partnerite reaktsiooni ühe päevaga hinnata ei saa, sest pole võimalik ennustada, kes saavad Cherry tõttu olulist kahju ja probleeme kaela – tarbijakaitseamet kohustab teenust osutama, isegi kui raha pole teenuse eest saadud.»

Kogemusi ja teiste vigu arvesse võttes on saare pealt tegutsedes suudetud konkurentsis teiste suurte portaalidega edukalt püsima jääda ning sama mustri järgi plaanitakse toimetada ka edaspidi.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles