Arnold Schwarzenegger veedab päevi stsenaariume lugedes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MAVRIXONLINE.COM - DAILY MAIL ONLINE OUT - Former California Governor Arnold Schwarzenegger is all smiles as he strolls after lunch in Brentwood. Schwarzenegger, who was replaced by newly elected Governor Jerry Brown on January 3, looked stress-free and happy as he headed to his SUV. Los Angeles, CA. 1/10/11.
Fees must be agreed for image use.
Byline, credit, TV usage, web usage or linkback must read MAVRIXONLINE.COM.
Failure to byline correctly will incur double the agreed fee.
Tel: 305 542 9275 or 954 698 6777.
MAVRIXONLINE.COM - DAILY MAIL ONLINE OUT - Former California Governor Arnold Schwarzenegger is all smiles as he strolls after lunch in Brentwood. Schwarzenegger, who was replaced by newly elected Governor Jerry Brown on January 3, looked stress-free and happy as he headed to his SUV. Los Angeles, CA. 1/10/11. Fees must be agreed for image use. Byline, credit, TV usage, web usage or linkback must read MAVRIXONLINE.COM. Failure to byline correctly will incur double the agreed fee. Tel: 305 542 9275 or 954 698 6777. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

3. jaanuaril andis Schwarzenegger Kalifornia kuberneri ametikoha üle oma järglasele. Värskes intervjuus Austria veebiväljaandele Krone teatas musklimäest action-kangelane, et tutvub praegu kolme filmistsenaariumiga. Eks ikka selleks, et tulla tagasi helendavale ekraanile.
 

«Loen praegu kolme erinevat käsikirja! Üks on selline, millega tutvusin juba kuberneri ametit pidades. See huvitab mind kõvasti. Selle stsenaariumi järgi mängiksin vanemat saksa ohvitseri, kes saab käsu tappa kümneid lapsi. Ta keeldub käsku täitmast ja sealt algabki filmi seiklus. See stsenaarium põhineb tõestisündinud lool,» rääis Arnold.

Yle teatel käib jutt filmiprojektist «With Wings As Eagles», mille tegemist kaalus Schwarzenegger juba enne poliitikasse siirdumist seitse aastat tagasi.

Täna tunnistab 63-aastane mees, et ealistest iseärasustest tingituna ei ole talle kehalist kõrgvormi nõudvad action-filmid enam niisama lihtsalt tehtavad.

«Tulevikus peaksin tegema rolle, mis sobivad mu eaga,» räägib Arnold, «umbes nagu Clint Eastwood. Meeletud kakelungid ja tulevahetusstseenid pole enam realistlikud valikuvõimalused. Tahan teenida edu rohkem näitlejana ja usun, et minus on selleks sisu. Olen kui käsn valmis imema endasse teadmisi ja olen valmis õppima uusi asju,» sõnas Arnold.

Millal täpsemalt võiks Schwarzenegger uue linateosega filmisõpru rõõmustada, on praegu veel lahtine, kuid intervjuus ütles ta ennast uskuvat, et tema n-ö teine filmikarjäär algab peagi.

Olgu siia lisatud, et ses suhtes, mis Arnold rääkis Clint Eastwoodist, on sisu taga. Nimelt (vaata artikkel allpool samal teemal), arvab 80-aastane Eastwood, et parimad aastad filmide tegemiseks saabuvad siis, kui filmitegijad on kogunud palju teadmisi oma tegevusala kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles