BLRT tütarfirma avas Maardus logistikakeskuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elme Metalli senised ruumid
Elme Metalli senised ruumid Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

BLRT Grupi tütarettevõte Elme Metall OÜ avas reedel Maardus uue logistika-, metallitöötluse- ja teeninduskeskuse, mille maksumus oli veidi üle 5 miljoni euro.

Keskuse suurus on 84 000 ruutmeetrit ja sinna paigaldatud laser-, plasma- ja vesilõikus võimaldavad töödelda süsinik- ja eriteraseid, eri paksusega valtsitud roostevaba terast ja alumiiniumi, teatas BLRT.

Keskuses on veel materjalide puhastus- ja kruntimisliin, valtsmetalli lõikamise tervikteenus, 1250 tonnise võimsusega painutuspressid, mis võimaldavad painutada kuni viiekümne millimeetri paksusi lehtmetallist tooteid ja kauba ladustamissüsteem.

Elme Metall on 500 töötajaga rahvusvaheline ettevõte, millel on esindused Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Poolas ja Venemaal. Ligikaudu 300 000 ruutmeetri suuruse pindalaga tootmisterritooriumid, millel tegutsevad neliteist ladu ja viis teeninduskeskust, võimaldavad müüa metalli ja metalltooteid nii Balti riikides, Skandinaavias kui ka Ida-Euroopas.

Ettevõte tegutseb masinaehituse, avamere-, nafta- ja gaasitööstuse, taristuehituse sihtturgudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles