Bekkeri sadam avas uue 1,5 miljonit eurot maksnud laokompleksi (1)

Liina Kanarbik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Bekkeri sadamas avati täna 6000 ruutmeetri suuruse kinnise halli ja 40 000 ruutmeetri ulatuses lahtiste ladustamisaladega puisteainete laokompleks, mille kogumaksumus oli 1,5 miljonit eurot.

Tallinna Bekkeri Sadama OÜ juhatuse liikme Endel Siff'i sõnul investeeriti laokompleksi ja ladustamisplatside rajamiseks 1,5 miljonit eurot ning kindluse selleks andis koostöö laiendamine Eesti ühe suurima ning edukaima puidu- ja energeetikatööstusettevõttega Graanul Invest OÜ.

«Möödunud aastal valitsenud üldise langustrendi taustal kogu Eesti sadamaäris suutsime oma kaubamahte kasvatada 45 protsenti ligi miljoni tonnini ning investeerida sadama arendamisse kaks miljonit eurot,» rääkis Siff.

Tulevikku suunatud investeeringutena on Bekkeri sadam Siff'i sõnul alustanud kaide rekonstrueerimise ja akvatooriumi süvendamise ettevalmistamist, et tagada võimekus ka 30 000 tonnise veeväljasurvega handy-size laevade teenindamiseks.

Bekkeri sadam on Eesti suurim erakapitalil põhinev puiste- ja generaalkaupade käitlemisele spetsialiseerunud sadam. Ettevõtte eelmise aasta käive oli 3,9 miljonit eurot ning kasum 575 tuhat eurot. Sadam annab tööd 40 inimesele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles