Lenna Kuurmaa promob Renault`d

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: City Motors

Aastaks lumivalge Renault Megane Coupe kasutada saanud lauljatar Lenna Kuurmaa osutus City Motorsi poolt valituks kui noor ja andekas loovinimene.

«Mul on hea meel, et saan täna ja edaspidi tänu autole oma toimetusi teha teistest sõltumatult ja planeerida oma aega ise. See on minu elutempo juures ülimalt oluline,» ütles auto üleandmisel silmnähtavalt elevil olnud Lenna (25).

Samas tunnistas lauljatar, et tunneb pisut hirmu uue autoga nii talvistes ilmastikuoludes liiklemisel. «Olen siiralt tänulik City Motorsile, et nad mind nende marutavate ilmade käest sooja autosse panid. Loodan, et meie koostöö saab olema tore ja edukas,» sõnas Lenna.

Lenna Kuurmaa on praegu hinnatud reklaampersoon, üht lugu tema uusimalt plaadilt kasutab oma teleklipis Tele 2.

City Motors ASi administratiivjuhi Airi Rätsepa sõnul jätkab ettevõte noorte ja andekate inimeste toetamist. «Lenna Kuurmaa on särav laulja, kelle edu arengusse otsustasime ka meie oma panuse anda,» lisas Rätsep.

City Motorsi tegevjuht Henrik Raave lisab: «City Motors ja Renault Megane Coupe ostja samastavad ennast paljude märksõnadega, mida Lenna puhul sobib nimetada: Lenna on noor, edukas, intelligentne, kena, pidevas arengus olev artist. On vähe neid, kes ütlevad «mulle ta ei meeldi»».

Varasemalt on City Motors AS andnud Renault Megane Coupe sõiduautod Birgit Õigemeele ning vormelisõitja Sten Pentuse kasutusse.

Birgit Õigemeele kasutuses olnud autoga tegi tema tuttav avarii, kui roolis mullu veebruaris auto kokku trammiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles