Milline on multimiljardär Bloombergi hinnangul ideaalne töötaja? (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Bloomberg
Michael Bloomberg Foto: SCANPIX

Endine New Yorgi linnapea ning endanimelise meedia- ning finantsinfoimpeeriumi looja Michael Bloomberg rääkis Goldman Sachsi korraldatud väikeettevõtjate konverentsil, et eelistab palgata alati ühte kindlat tüüpi kandidaate, kirjutab Business Insider.

«Ma olen alati öelnud, et ma soovin palgata inimest, kes on kasvanud isata, kelle ema oli narkoravil ning kes on sunnitud oma õdede-vendade eest hoolitsemiseks töötama kolm vahetust nädalas McDonaldsis,» ütles Bloomberg.

«Just sellist tüüpi inimest me tahame - kedagi, kes ükskõik kui kehv olukord ka ei oleks, suudab alati näha asjade helgemat poolt, haarata initsiatiivi ja näha vaeva - just see tagabki tulemused.»

Algajatele ettevõtjatele soovitas Bloomberg võimalusel hoiduda sõprade ja perekonnaliikmete palkamisest.

«Meil ei ole see lubatud, kuna lähedasi inimesi ei saa ausalt kohelda,» ütles ta.

Bloombergi meedia- ja finantsinfoimpeerium annab maailma rohkem kui 200 riigis tööd kokku 19 000 inimesele. Bloombergi varanduse väärtuseks hindab Forbes 45,4 miljardit dollarit, mis paigutab ta maailma rikkamate inimeste esikümne piirimaile.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles