Rahandusministeerium asus tänavust riigieelarvet üle vaatama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Sester
Sven Sester Foto: Erlend Štaub

Rahandusministeerium on alustanud tänavuse riigieelarve ülevaatamisprotsessi ning ootab ministeeriumitelt 2016. aasta eelarve muutmiseks ettepanekuid augusti keskpaigani.

«Teavitame teid 2016. aasta riigieelarve seaduse muutmise seaduse eelnõu koostamise algatamisest. Tulles vastu valitsemisaladele ja vähendamaks riski täiendavale negatiivsele mõjule järgmise aasta riigieelarves alustame protsessiga varem, kui seda varasematel aastatel oleme teinud,» kirjutas rahandusminister Sven Sester ministeeriumitele.

Tehtavate muudatusettepanekute koondsumma peab võrduma nulliga, välja arvatud siis, kui vahendeid kantakse üle ministeeriumite vahel. «Muudatusettepanekute planeerimisel palume arvestada, et reaalne tekkepõhine kulu ei kanduks 2017. aastasse,» kirjutas Sester.

Eelarve muudatusettepanekuid ning kinnitusi nende esitamise kohta ja täiendavaid selgitusi ootab Sester ministeeriumitelt 18. augustiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles