Musk: Tesla Model 3 lõplik versioon valmib kuue nädala pärast

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model 3
Tesla Model 3 Foto: Tesla

Tesla Motorsi asutaja ja tegevjuht Elon Musk ütles Re/code´i korraldatud tehnoloogiakonverentsil, et märtsi lõpus esitletud mudeli Model 3 tootmisesse jõudev versioon peaks lõplikult valmis olema kuue nädala pärast, kirjutab The Verge.

«Pea kogu Model 3 disain on valmis, me loodame pliiatsid lauale visata kuue nädala pärast,» ütles Musk ajakirjanike küsimustele vastates. «Kui meil peaks veel lisaks tulema lahedaid ideid tuleviku tarbeks, saame me neid rakendada näiteks versiooni 2 või versiooni 3 puhul.»

Multimiljardär vihjas ühtlasi sellele, et käesoleva aasta teises pooles on oodata Model 3 seotud suurt pressiüritust. Täpsemaid detaile ta selle kohta andma ei soostunud, öeldes vaid, et tegu on kõige «loogilisema, oodatuma asjaga». Ilmselt tähendabki see Model 3 tootmisesse jõudva versiooni esitlust.

Nimelt esitles Tesla märtsi lõpus 35 000 dollarilise alghinnaga auto tootmiseelset versiooni, mida Tesla disainerid on viimastel kuudel aga hoogsalt edasi arendanud. See tähendab ühtlasi, et ükski rohkem kui 400 000 eeltellimuse sisse andnud kliendist ei tea tegelikult, millise väljanägemisega auto eest nad 1000 dollarit broneerimistasu välja käisid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles